Jdi na obsah Jdi na menu
 


Napište nám

6. 9. 2010

      SDĚLTE NÁM VÁŠ NÁZOR,DOTAZ NEBO STÍŽNOST

Pokud máte nějaké podněty nebo stížnosti,co se týká našeho domu,tak je můžete vkládat do komentáře  nebo je posílat na E-mail: vyborspolecenstvi@email.cz

Vše bude projednáno výborem společenství vlastníků.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Měřiče tepla

(Veronika Komárková, 4. 6. 2009 9:04)

Dobrý den, skutečně by bylo dobré znova otevřít otázku měřičů tepla. Nyní přišlo roční zúčtování a největší částku mám za teplo, a to jsem za loňský rok přitopila v bytě cca 3x. Odmítám platit za něco co nespotřebuji. Všude v okolí ať zateplených či NEZATEPLENÝCH domech, má každá bytová jednotka vlastní měřiče. Doufám, že tyto podněty a stížnosti někdo čte a bude se tímto aktivně zabývat. Děkuji Komárková

Zateplení

(Jana Kiliková, 27. 5. 2009 9:46)

Dobrý den, chci se zeptat, zda byla prověřena možnost čerpání dotací na zateplení domu, popřípadě s jakým výsledkem.
Děkuji, Kiliková

Zateplení

(Kaháček, 4. 5. 2009 20:19)

Dobrý den
Není pravda,že se nic neudělalo.S projektantem,bylo provedeno několik konzultací,včetně osobní prohlídky objektu.
Navíc byla uvedena do provozu STA pro příjem dig.vysílání,byly provedeny rekonstrukce stoupacího vedení el.rozvaděčů.
Je to dost časově náročné a nikdo z nás to nemá na hlavní prac.poměr,takže jistě chápete,že volného času nám už moc nezbývá.
Poprosil bych vás,příště se podepište.
Děkuji Kaháček

Zateplení

(1068, 4. 5. 2009 19:16)

Vážení, je květen, vážně si myslíte, že tímto tempem budeme mít na letošní zimu zatepleno? Za pul roku se neudělalo nic, krome informaci,ktere mam, ze se vybira firma na vytahy, ze se dava dohromady projekt, atd. važně není možné na tom zapracovat, ve výboru je vás na to dost, tak vás slušně prosím o nějaké vditelné posuny a výsledky! Díky

Neodstraněné zatékání střechou

(Kaháček, 22. 4. 2009 14:32)

Dobrý den
Záležitost se bude řešit,číslo poj,smlouvy/KOOPERATIVA/vám zdělí pan Navrátil,který by s vámi celou věc vyřešil.Prosím obraťte se na něho.
Děkuji Kaháček

Neodstraněné zatékání střechou

(Bohumil Soukup, 22. 4. 2009 10:25)

Dobrý den.

Dne 20.4.2009 jsem oznámil p. Jelínkovi, že střechou stále zatéká. Žádám Vás o sdělení výsledku reklamace v roce 2008 a zajištění provedení opravy střešního pláště. Dále Vás žádám o sdělení pojišťovny a čísla pojistné smlouvy SV, na které mohu uplatnit náhradu škody.

Děkuji za odpověď
Bohumil Soukup, Nevanova 1068/56
soukup@cty.cz

Měřiče tepla

(Kamila Rakovská, 19. 2. 2009 13:01)

Vážení, navrhuji znovu co nejdříve otevřít otázku instalace měřičů tepla. Je to nutný krok, stejně jako ve věci vodoměrů a jeho odkládání a návaznost na zateplení je naprosto nelogické! Pojďme třeba cestou vypracování argumentace hozené každému do schránky a poté hlasování. Myslím, že mnoho majitelů se při halsování rozhodne impulsivně a davově se nechá strhnout, a přitom nezná rozumné argumenty! Nikdo přece nechce platit za něco, co nespotřeboval.
Děkuji Kamila Rakovská

Reklamace provedených prací

(Bohumil Soukup, 17. 8. 2008 11:21)

Vážený pane předsedo. Žádám vás o reklamaci na provedení rekonstrukce střešního pláště. Dne 16.8.2008 došlo po dlouhotrvajícím dešti k promočení stropu v kuchyni a chodbě.
Děkuji za odpověď a sdělení, jak probíhá reklamace a záruční opravy.

S pozdravem Bohumil Soukup Nevanoba 1068
milasoukup@centrum.cz


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4