Jdi na obsah Jdi na menu
 


ÚPRAVA PŘEDZAHRÁDEK

13. 10. 2008

 

                   REVITALIZACE PŘEDZAHRÁDEK

    V současné době dochází, podle informací ÚMČ,k revitalizaci zeleně a Nevanova ulice je do tohoto projektu také začleněna.

 

    Na základě dotazu  ze dne 15.7.2008 ohledně úpravy našich předzahrádek (informovali jsme v 4.zápise VSV ze dne 2.9.2008) nás kontaktoval pan Ing. Karel Voráček . Byla domluvena schůzka,které  se zúčastnil za VSVJ pan Kaháček dne  13.10.2008 v 10h. Pan ing. Voráček  sdělil  představu ÚMČ Praha 17 na úpravu zmíněných předzahrádek a zároveň se dotázal na náš názor.

   Bylo přislíbeno, že předzahrádky budou oplocené. Některé nevhodné dřeviny a porosty v těsné blízkosti chodníku a domu by měli být na základě řádného povolení vykáceny a nahrazeny novou výsadbou.

   S ohledem na záměr SVJ  provést zateplení celého domu (bude kolem domu lešení a podobně), bude ještě jednou konzultováno s VSV jak postupovat při další výsadbě.              

   Termín zahájení úprav není zatím znám. Jako VSV rozhodně nebudeme souhlasit s likvidací předzahrádek. Zástupce ÚMČ nás ujistil, že bude snaha respektovat naše požadavky. Předzahrádky nejsou  naším majetkem, konečné rozhodnutí je na ÚMČ Prahy 17, zrovna tak jako péče o ně.

  

   Závěrem chci poznamenat, že s panem ing. Voráčkem zůstáváme v kontaktu. Prosíme všechny o shovívavost při úpravách okolí našeho domu a kácení nevhodných dřevin.  Bylo přislíbeno, že vše bude provádět odborná firma  vybraná ÚMČ Prahy 17.

 

Na vaše další dotazy ohledně předzahrádek rád odpovím

 

 

   V Praze dne 13.10.2008                          ZA VSV    Roman Kaháček

                                                                                                                       Místopředseda VSV 

                                                                      e-mail: Kahacek.r@seznam.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář